Κάθε φορά που είναι να τηλεφωνήσω κάποιον Designer ώστε να κανονίσουμε τα περί συνεντεύξεως, λαχταρώ εκείνο το «Ναι, φυσικά!» στην ερώτηση «Θα μπορούσα να περάσω από το γραφείο σας ώστε να έχουμε και κάποια πλάνα;», ο λόγος, όχι τόσο για το οπτικό υλικό, αλλά περισσότερο για να βρεθώ στον χώρο που καθημερινά εμπνέεται και δημιουργεί ο κάθε Designer. Ναι, με τρώει η περιέργεια!

Φανταστείτε τώρα πόσο ασυγκράτητα ρώτησα –σχεδόν δήλωσα- τις  K&K Architects, δύο Αρχιτεκτόνισσες, Exhibition και Interior Designers, αν θα μπορούσα να περάσω με την συνεργάτιδα μου, Αλεξία Κούβελα, από το γραφείο τους για τη συνέντευξη. Για ακόμη μία φορά έμεινα με μία έκπληκτη έκφραση αποτυπωμένη στο πρόσωπο μου καθώς αναλογιζόμουν «Κοίτα να δεις, τόσο διαφορετικό από τα άλλα» και επαναλάμβανα την ίδια φράση «τόσο “φρέσκο”, τόσο “φρέσκο”», αυτήν την αίσθηση μου άφησε το γραφείο της Κατερίνας Κοτζιά και της Κορίνας Φιλοξενίδου.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε θα πάρετε και εσείς μια γεύση από το χώρο εργασίας των K&K Architects, ενώ παράλληλα θα δείτε τι είπαν για την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο του Design. Τι κρύβεται πίσω από το στυλ σχεδιασμού τους και ποιες διαφορετικές ανάγκες έχουν τα διάφορα είδη αρχιτεκτονικού design; Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν στην δημιουργία του δικού τους αρχιτεκτονικού γραφείου; Τι είναι τελικά τα Custom furniture και γιατί θα πρέπει να τα επιλέγουμε;

Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί!