Οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν απλό καφέ επειδή τους δίνει ένα ωραίο, ζεστό συναίσθημα, τους ξυπνάει και τους δίνει ενέργεια. Ο παγωμένος αράβικος καφές Peter’s όμως δίνει τριπλή ενέργεια. Για να προωθήσει ένα καφέ τόσο  hardcore όπως ο Peter’s, η ομάδα της McCann Prague, αποφάσισε να δείξει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι τόσο δυνατός καφές.  Δημιούργησε λοιπόν μια σειρά από χειροποίητες αφίσες, τυπωμένες σε μαύρο χαρτί, με Μαύρο 2,0 μελάνι – το πιο σκούρο μαύρο της αγοράς- το οποίο απορροφά το 98,9% του ορατού φωτός και πλαστικοποίησαν το χαρτί με 5 στρώσεις, δίνοντας του την δυνατότητα να απορροφά το 494,5% του ορατού φωτός.

Οι αφίσες της καμπάνιας πλάτους 66,6 cm, κάλυψαν την πόλη, όταν ήταν Παρασκευή και 13! αναφέρει ο  Razvan Capanescu, Διευθύνων Δημιουργικός Λειτουργός της McCann Prague

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι πραγματκά σημαίνει το “Blacker than Black”. Όσοι απο σας αγαπάτε το μαύρο και ειδικά όσοι απολαμβάνετε τον καφέ σας σκέτο και με την πιο έντονη γεύση, σίγουρα θα το λατρέψετε!

πηγή: Creative Pool