Αρχαία Ερείπια, Πως ήταν ολοκληρωμένα;

Όσοι απο εμάς αγαπάμε την ιστορία, σίγουρα έχουμε δει -είτε απο κοντά είτε σε φωτογραφίες- πολλά ερείπια αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων των προηγούμενων αιώνων, ίσως να προσπαθήσατε να τα αναδημιουργήσετε με το μυαλό σας.

Ίσως δεν θα είχε νόημα να αποκαταστήσουμε στην πραγματικότητα αυτές τις δομές εξαιτίας πολλών αρχαιολογικών και δεοντολογικών ανησυχιών, όμως η επιθυμία μας να τα δούμε ολοκληρωμένα πραγματοποιείται πλέον από το neomam studio .

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αριστουργημάτων αρχιτεκτονικής ανα τον κόσμο και δημιουργήθηκε για να συμπεριληφθεί στο ταξιδιωτικό site expedia.

Σας παραθέτουμε κάποια απο αυτά στο Create What

πηγή: Designboom


Waving: Το φωνητικό tinder

Είστε κουρασμένοι από αυτούς που σας κρίνουν μόνο απο την εμφάνιση ή είστε απο εκείνους ή εκείνες που θεωρούν την φωνή ένα απο τα ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Τότε θα σας κάνουμε να χαρείτε! Πλέον υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να βρείτε το ταίρι σας , καθώς αντί να σας δείξει προσεκτικά επιλεγμένες (ή και επεξεργασμένες) φωτογραφίες θα συμπεριλάβει σε ηχογράφηση την φωνή του!

Το Waving είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανεβάσετε ηχογραφήσεις όπου μιλάτε για έσας, τα ενδιαφεροντά σας και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σημαντικό να συμπεριλάβετε στο προφίλ σας. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να ορίσετε την προτίμησή σας για το φύλο, την ηλικία και τη μέγιστη γεωγραφική απόσταση του πιθανού "ραντεβού" σας. Το μόνο "κακό" είναι ότι όταν βρεις το "ταίρι" σου και αρχίσεις την συνομιλία μαζί του, χρησιμοποιείς πλέον κείμενο παρά ηχογραφήσεις. Ίσως όμως, αν περισσότεροι αρχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, να εξελιχθεί σε ένα νέο tinder.

πηγή: Designboom


Πάρε τηλέφωνο τον Marc! 1833marcive.com

Το στούντιο HAWRAF της Νέας Υόρκης, δημιούργησε για έναν καλλιτέχνη στο Los Angeles, τον Marc Horowitz, έναν ιστοχώρο με τις δημιουργίες του προσθέτωντας ένα πρωτότυπο χαρακτηριστικό. Στον ιστοχώρο 1833marcive.com, το κάθε έργο του καλλιτέχνη αντιστοιχεί σε έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει για να ακούσει περισσότερες πληροφορίες για την δημιουργία του απο τον ίδιο τον Marc Horowitz. Πώς; Καλώντας τον τηλεφωνικά..!

Οι χρήστες μπορούν δηλαδή να καλέσουν στο 1-833-MAR-CIVE (1-833-627-2483) και στη συνέχεια πατώντας "#" να πληκτρολογήσουν τον τριψήφιο αριθμό του έργου, για το οποίο ενδιαφέρονται. Έπειτα μπορούν να ακούσουν την ακουστική περιήγηση του Marc Horowitz γύρω απο αυτό.

https://www.instagram.com/p/BbxeH-Kn431/?taken-by=hawraf

Πηγή: booooooom